NHO tar helst bakveien. Unntatt offentlighet

 

Twitter ass. Er ikke veldig aktiv der, men kom over en artikkel delt fra nho.no i dag.

I forbindelse med gårsdagens rådgivende uttalelse fra EFTA-domstolen, har NHO kommet med en uttalelse. Nina Melsom og NHO er selvfølgelig begeistret for uttalelsen. Melsom sier: "Aksjoner for å presse faste ansatte ut ved boikottaksjoner må nå opphøre (...) Det er synd at vi må benytte rettsapparatet for å tilpasse tariffavtalene til dagens realiteter." (Til info så er ikke bedriften som har tatt dette opp til EFTA-domstolen noen NHO-bedrift, så jeg aner ikke hvorfor hun sier "at vi må benytte" - hun om det).

Lovlige aksjoner er tydeligvis helt hårreisende. Boikotter som både Tingrett og Lagmannsrett har kjent lovlige, er tydeligvis helt hårreisende! Mens drittpakker, obstruksjon og undergraving av egne avtaler "for å presse faste ansatte ut" - dét er greit? Minner om mandagens innlegg. Les her. Altså en obstruksjonsstrategi med fire punkter, unntatt offentlighet, selvfølgelig - DET ER GREIT? Og internasjonale konvensjoner, tariffavtaler og norske rettsinstanser er en uting? Håper bedrifter holder seg langt unna NHO i fremtiden. Dette er så useriøst som det får blitt. Dyrt blir det for dem óg. Eller er det NHO som betaler når det kommer erstatningssøksmål etterhvert?

Hun fortsetter i tråd med uttalelse etter arbeidsrettsdommen av 8. oktober 2014 "Dagens logistikkløsninger krever faste ansatte i terminalbedrifter." Ironien her er at artikkelen er delt av en direktør i Adecco. Samme direktøren som hjalp Yilport med nye "havnearbeidere". Sånn tilfeldigvis. 

Oi. Ble dette innlegget publisert? Det skulle jo være unntatt offentlighet. 

Vil du også lese:

Adecco Schmadecco

Apropos "faste ansatte i terminalbedrifter": NHO bekrefter at målet er sosial dumping og tariffknusing

NHO, løgner og hersketeknikker

Mer her. 


  • 20.04.2016 kl.20:16 i Blogg
  • Ingen kommentarer
  • Permalenke

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BryggesjauerFrue

BryggesjauerFrue

36, Sørum

Jeg er 36 år, bor på landet med min bryggesjauer og våre to barn. Mail: bryggesjauerfrue@live.no

Kategorier

Arkiv

hits